|
|
|
|
|
750gr Bröstfilé 1tsk Salt 1krm Svartpeppar 1msk Hackad Persilja 2-3dl Vatten ½msk Krossad Rosépeppar 1st Buljongtärning 2dl Creme Fraiche ½msk Ljus fransk senap 1krm Dragon
Går bra att förbereda innan gästerna kommer!
Skär filén i ca:5mm tjocka skivor, salta och peppra sparsamt eftersom även såsen är kryddig. Bryn skivorna snabbt i en het stekpanna och lägg över dem i en ugnssäker form.
Vispa ur stekpannan med vatten, tillsätt buljong och creme fraiche och vispa såsen slät. Rör ner krossad rosépeppar, dragon och senap och häll sedan såsen över de brynta skivorna.
Gratinera i ugn 150gr ca:8 min.
Strö över klippt persilja och rosépeppar, servera med råstekt potatis och kokt broccoli.
Smaklig måltid!
|
|
|